Halálos közúti baleset Csíkszentmárton és Csíkszentkirály között. Egy férfi életét vesztette

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Egy férfi életét vesztette szeptember 24-én, vasárnap egy közúti balesetben Csíkszentmárton és Csíkszentkirály között.

„2023. szeptember 24-én 11 óra körül a 112-es egységes segélyhívószámon keresztül értesítették a Hargita megyei rendőrséget egy Csíkszentmárton és Csíkszentkirály között történt közúti balesetről.

Az előzetes vizsgálatok alapján a helyszínre érkező csapat megállapította, hogy egy 55 éves csíkszentmártoni férfi, miközben a D.E.578-as úton, a lakóhelyéről Csíkszereda irányába haladt autójával, a vizsgálatok végén megállapítandó okokból és körülmények között elütött egy 31 éves, ugyanarról a településről származó férfit, aki az út szélén, egy parkoló autó mögött állt, majd összeütközött az autóval.

Sajnos a sérült férfi meghalt.

A sofőrt alkoholszondával vizsgálták, és az eredmény nulla volt” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrfelügyelőség.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást, és az ügyészség koordinálásával folytatja a nyomozást az esemény pontos okainak és körülményeinek megállapítása érdekében.

A csíkszeredai tűzoltóság katonai tűzoltói egy tűzoltó járművel, egy mentőautóval és egy SMURD mentőautóval avatkoztak be.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy