Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyében még a korrupció sem úgy működik mint máshol

Mint arról a DNA közleményéből értesülhettünk,egy hargita megyei bírónő,Elena Poiana,csúszópénz ellenében a társadalomra nézve veszélyes gonosztevőket,rablókat hagyott szabadlábon.

Abban nincs semmi újdonság,hogy egy bírónő korrupt,de hogy 2000 euróért kockáztassa a szabadságát és pályafutását az a megyére sem vet jó fényt.Azt jelenti,hogy Hargita megyében a korrupció már elképesztő méreteket öltött és ha van pénzed mindent el tudsz rendezni.

Ha egy büntetőbíró tarifája 2000 euró,egy közlekedési rendőr már 20-30-ért behunyhatja a szemét,az ügyész pedig 1000-ért.Siralmas ez az alacsony mércéje a csúszópénzeknek.Gondolom azért nem működik a prostitució sem a megyében,mert hát mennyit kérjen a szegény örömlány ha egy büntetőbíró ilyen olcsón adja magát.

Valamit el kell követni mert ebben a megyében semmi nem müködik,úgy ahogy kell.A viccet félretéve úgy gondoljuk,hogy az illetékes szervek és a DNA komolyabban kell tegye a dolgát a megyében,mert a korrupció egy civilizált országban megengedhetetlen méreteket kezdett ölteni.A rablók megússzák 2000 euróval,a politikusok és korrupt tisztviselők nyugodtan alszanak…ez nem természetes állapot.

Elena Poiana bírónő egy szégyenfoltja a többi korrupt bírónak is akiknek sokkal nagyobb a tarifája és akkor jön Poiana asszonyság és elrontja a piacot…

D.E.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.