Hargita megyei csendőr az „Invictus- az Arges mentén” triatlon versenyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Vasárnap, április 24-én, Csutka András főtörzsőrmester a Hargita Megyei csendőr- felügyelőség tagja részt vesz az „Invictus- az Arges mentén” elnevezésű triatlon versenyen.

A 32 éves csendőr nem először vesz részt adománygyűjtő versenyen, melynek célja nemzetközi bevetéseken sérült katonák számára paralimpiai játékok szervezése. Bajtársaink a Belügyminisztériumtól a „Csillagokat a veteránoknak” elnevezésű stafétán vettek részt, amelyhez számos önkéntes is csatlakozott különböző településekről, futásukkal egy csillag alakzatot rajzolva.

A verseny próbái: 1,5 km úszás, 40 km kerékpárút megtétele és 10 km szaladás. Csutka András 10 éve gyakorolja az atlétikát, szabadidejét edzéssel tölti, kedvencei az 1.000 és 1.500 m-es futás. Több versenyen sikeresen szerepelt: Tavaszi Krossz és Olimpiai Nap,amelyet a Belügyminisztérium és a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság rendezett; a „Saint Ana Lake Exterra Triathlon” Tusnádfürdő versenyen; „Carpathian Gladiator” elnevezésű, Gyilkostón rendezett triatlon versenyen.

Bevallása szerint a sportoló készül a május 29-ei Brassói Nemzetközi Maratonra, az „Olimpiai Nap” Csikszeredai krosszra június 7-én, a „Herbalife” Brassó triatlon versenyre június 19-én, július 15-én a „Saint Ana Lake Exterra Triathlon” versenyre, a Gyilkostónál megrendezett „Carpathian Gladiator” triatlon versenyre július 23-án, a „TriChallenge” Mamaia versenyre szeptember 23-án, a Belügyminisztérium által rendezett úszó és atlétika bajnokságokra, és bizonyos tényezőktől függően más versenyekre is.

Mi Hargita Megyei csendőrök sok sikert kívánunk neki és Jó hátszelet!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy