Hargita megyei csendőrség: fair- play felhívás

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A sportversenyek célja, függetlenül attól, hogy jégkorongról, futballról, teremfociról, kézilabdáról, kosárlabdáról van szó, a győztes csapat megállapítása, és a támogatók és a sport szerelmeseinek szerepe az, hogy civilizáltan ösztönözze a kedvenc csapatot a többi résztvevő zavarása nélkül. Ha bármi mást gondolsz, el kell viselned a sportversenyek és játékok alatti erőszak megelőzéséről és leküzdéséről szóló, módosított és kiegészített, 2008. évi 4-es sz. törvény következményeit.

Erről győződött meg egy 33 éves férfi a Sportklub Csíkszereda és EV Vienna Capitals II közötti jégkorongmérkőzés alatt, a fair- play határain túlmenő megnyilvánulásaival.

Ennek eredményeképpen a sportrendezvényt felügyelő biztonsági cég értesítette a Hargita megyei csendőröket, akik 500 lejre bírságolták a szóban forgó személyt, továbbá eltiltották hasonló rendezvényeken való részvételtől.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy