Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmeria Harghita: Invitație la fair-play

Competiția sportivă, indiferent că vorbim despre hochei, fotbal, futsal, handbal, baschet, are rolul de a stabili echipa câștigătoare, iar rolul suporterilor și a iubitorilor de sport e de a încuraja echipa favorită într-un mod civilizat, fără a deranja ceilalți participanți. Atunci când crezi altceva, suporți consecințele Legii 4 din 2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.

De acest lucru s-a convins și un bărbat de 33 ani, ce pe timpul disputării meciului de hochei dintre Sport Club Miercurea Ciuc- EV Vienna Capitals II, a găsit de cuviință să se manifeste în afara limitelor impuse de fair-play.

Drept urmare, firma de pază ce asigură securitatea în interiorul arenei sportive a anunțat jandarmii harghiteni, aceștia aplicându-i o amendă în valoare de 500 de lei și măsura complementară „de interzicere a accesului la competițiile sportive” de genul celei pe timpul căreia a săvârșit fapta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.