Három álláslehetőség a Csíkszeredai Börtönnél

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A büntetés- végrehajtási rendszerben speciális státusszal rendelkező köztisztviselői állásokat hirdet a Csíkszeredai Börtön: – egy oktató tiszti; – egy műszaki ügynöki (audió- videó kezelő); – egy adminisztrációs ügynöki (gazda) állást.

A jelentkezők a hirdetés megjelenésétől számított 15 munkanapon belül, azaz 2016 november 22- én 15:00 óráig tehetik le teljes jelentkezési iratcsomóikat a Csíkszeredai Börtön Humán Erőforrás részlegén (kivéve a felsorolt szükséges iratok listájából az n) és o) alpontoknál megjelölt iratokat, amelyeket a pszichológiai vizsga eredményének kifüggesztésétől számított 7 munkanapon belül kell a dossziéhoz csatolni). A jelentkezési határidő letelte után a verseny résztvevői pszichológiai vizsgán vesznek részt az intézmény humán erőforrás részlegének előzetes programálása alapján (a pszichológiai vizsgálat ellenértéke 70 lej, a vizsgálatot megelőzően fizetendő- a kifizetésével kapcsolatos információk az intézménynél kaphatók). A pszichológiai teszt időpontját és helyszínét az intézmény közli utólag. A külsős versenyvizsgázók közül a pszichológiai tesztet követően elfogadottnak nyilvánított konkurensek az eredmény kifüggesztése után hét munkanapon belül le kell tegyék a teljes orvosi lapjukat.

A belső körökből (speciális státusszal rendelkező köztisztviselők) versenyvizsgázók a pszichológiai teszten elfogadottnak nyilvánított jelentkezők az eredmények kifüggesztése után hét munkanapon belül az intézményük orvosától kiállított képességi bizonylatot kell felmutassanak, amely a megpályázott állásra való egészségügyi megfelelőségüket igazolja. A külső forrásból „képesnek” nyilvánított jelentkezők az intézmény humán erőforrás részlegén bemutatják a vizsgadíj befizetését igazoló nyugtát.

A versenyvizsgára jelentkezők iratcsomóit az orvosi bizonylat benyújtásától számított három napos határidőn belül ellenőrzi az intézmény humánerőforrás részlege. A teljes iratcsomóval rendelkező, a verseny részvételi feltételeit betöltő, illetve a részvételi feltételeknek nem megfelelő (és az ezt megindokló okokat) jelentkezők névjegyzékét kifüggesztik az intézmény hirdetőtábláján.

További részletek itt:

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy