Három csendőr akasztotta szegre a marsallbotos tarisznyát

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Tegnap, április 19-én, a csíkszeredai Katonai Kör dísztermében búcsúztattuk három fiatal nyugdíjas kollégánkat.

Az ünnepség alatt a főparancsnok méltatta mindhármuk csendőrségnél kifejtett tevékenységét majd átadta a becsület plaketteket és kiválósági okleveleket az ünnepelteknek odaadásuk, szakszerűségük, kitartásuk, hűségük elismeréséül.

„Szívből köszönjük kollégáinknak, hogy életük nagy részét a csendőrségnek szentelték és kevésbé a családjuknak. Minden jót kívánunk nyugdíjas éveikre, valósítsák meg mindazt, amire eddig nem volt idejük, találják meg lelki nyugalmukat a család körében. Engedjék meg, hogy a magam és a csendőr-főkapitányság munkaközösségének nevében kifejezzem megbecsülésünket. Jó egészséget és elégtételekben gazdag életet kívánok”- adta át jókívánságait Iamandi Dan alezredes.

A búcsúzó tisztek is szót kértek, elmesélni munkaközben szerzett élményeiket, emlékeiket, bölcsességüket megosztani, mindezt meghatódva.

„Köszönöm a parancsnok úrnak, hogy lehetővé tette ezt az összejövetelt. További sikereket kívánok és örömmel teli találkozást, ha összefutunk az utcán.(…) Éljen a Román Csendőrség!- kívánta meghatottan a most már tartalékos Pop Razbuc Ioan ezredes.

„Egy karrier vége és a családdal töltött évek kezdete ez a momentum.(…) mindenkinek jó egészséget kívánok (…) Mindannyiunk életében elérkezik a pillanat, amikor új útra lépünk, egyszerűbb életfázisba, katonai szigor nélkül.(…) Köszönöm!”- mondta a most már tartalékos Nicolae Petrisor- Lucian ezredes.

„Mindig is ragaszkodtam és továbbra is fogok ragaszkodni a Román Csendőrséghez.(…) Köszönetet szeretnék mondani a kollégáknak és mindazoknak, akik szóval vagy tettel segítettek és útmutatást adtak. Abban a különös megtiszteltetésben volt részem, hogy önökkel dolgozhattam és most elköszönök!”- búcsúzott a most már tartalékos Baesu Constantin ezredes.

Végezetül, új útjuk kezdetén, mi a hargitai csendőrök kívánunk: „Hosszú, boldog nyugdíjas éveket!”

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy