Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harvíz: a féléves vízóraolvasás ütemterve májusi hónapra, magánházaknál

 

A Csíkszeredai HARVÍZ R.T. értesíti fogyasztóit, hogy az esedékes féléves vízóraolvasás magánházaknál 2019 májusában a következő ütemterv szerint fog történni:

– Május 2: Fenyő, Lendület, Pacsirta, Tárnics, Akarat utcák

– Május 4: Zsögödfürdő, Fenyés, Csihányos

– Május 6: Szentlélek, Tudor Vladimirescu, Puskaporos, Bérc, Mikó, Dr. Dénes László, Müller László, P. Miron Cristea, Testvériség utcák

 

Azok a fogyasztók, akiknél valamilyen okból kifolyólag a fogyasztásmérőt nem sikerült a megadott napon leolvasni, május 15-ig bejelenthetik az óraállásokat naponta 7,30 – 15,30; pénteken 7,30 – 13,30 óra között, a 0758-770039 (akár SMS-ben is név, lakcím feltüntetésével), a 0266-313636, 17-es belső telefonszámokon, vagy elküldhetik az office@harviz.ro címre.

Felkérjük a Tisztelt Fogyasztókat, tegyék lehetővé a fogyasztásmérők leolvasását, ellenkező esetben fennáll a lehetősége a le nem számlázott és elfogyasztott vízmennyiségek tetemes megnövekedésének. A fogyasztásmérők időszakos ellenőrzésének – leolvasásának lehetővé tétele a Fogyasztó kötelessége, emellett ilyenformán elkerülhetők a magas számlaértékek kifizetésével járó kellemetlenségek. Ugyanakkor figyelmükbe ajánljuk, hogy a 241/2006 –os Törvény 39-cikkelye alapján 5000 lejtől 10000 lejig terjedő pénzbírsággal büntethető az a fogyasztó, aki megtagadja, illetve nem teszi lehetővé a szolgáltató képviselőjének a fogyasztásmérőhöz való hozzáférést leolvasás, ellenőrzés vagy karbantartás céljából.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.