Házrombolás traktorral

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

A székelyudvarhelyi rendőrséget arról értesítették a 112-es segélyhívó számon keresztül, hogy december 16-án, 14:00 órakor, egy nézeteltérés kapcsán a Farkaslakához tartozó Kecseten több személy traktorral tett kárt egy asszony lakásában.

646x404

A helyszínre érkező rendőrség az első nyomozások és felderítő munka során megállapította, hogy a kárvallott a közösség tulajdonában levő, pásztorlakás rendeltetésű, egyszobás házikóban lakott. Ezt rombolta le traktorral az 51 éves P.A. és a 41 éves P.A., akiket több falubeli is bíztatott. Az áldozatot később meg is ütötte egyikük, illetve két másik falubeli: a 47 éves P.G. és a 39 éves K.F.

2017 december 17-én a bizonyítékok birtokában eljárás indul a 40 éves D.I., a 42 éves D.E. és az 51 éves P.A. ellen a közrend háborításáért, ütlegelés és erőszak alkalmazása, illetve rongálás miatt. Az elkövetőket 24 órára őrizetbe vették, az ügyet a székelyudvarhelyi ügyészségnek adják át a jogi lépések megtételéért.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy