Trei localnici din comuna Lupeni au dărâmat cu tractorul coliba unei vecine, pe fondul unui conflict

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin intermediul 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14:00 pe 16 decembrie, mai multe persoane din comuna Lupeni, pe fondul unor neînţelegeri cu o vecină din satul Păltiniş, au intrat cu un tractor în locuinţa acesteia, provocându-i distrugeri.
646x404La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări şi investigaţii efectuate, a constatat că victima locuia într-un imobil format dintr-o singură încăpere, ce aparține Primăriei şi are întrebuinţare de casă pentru păstori.
Aici, P.A. de 51 de ani și P.A. de 41 de ani, ambii din localitate, pe fondul unor neînțelegeri avute cu vecina lor S.I. de 41 de ani, fiind şi instigați de alți vecini, au dărâmat imobilul respectiv, cu un tractor.
Ulterior, victima a fost lovită de unul dintre cei doi, dar şi de alţi doi consăteni, P.G. de 47 de ani şi de K.F. de 39 de ani.
Poliţiştii au aprofundat cercetările, iar la data de 17.12.2017, după administrarea probatoriului, s-a dispus efectuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire și alte violențe și distrugere.
Față de D.I. de 40 de ani, D.E. de 42 de ani și P.A. de 51 de ani, toţi din localitate, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, pentru luarea măsurilor legale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy