Heves tűz ma reggel Fenyéden

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A székelyudvarhelyi tűzoltóság és a fenyédi civil tűzoltók 3 tűzoltó járművel, valamint egy SMURD mentőautóval vonultak ki ma délelőtt folyamán egy lakóházban keletkezett tűz felkutatása és eloltása érdekében Fenyéden.

  • fotó: ISU Hargita

A mintegy 60 négyzetméteres területen égő lángokat a megállapított keretek között kevesebb mint egy óra alatt eloltották. A tűzben, amely nagy valószínűséggel az éghető anyagoktól nem megfelelő távolságban elhelyezett, vagy nem hővédett kémény miatt keletkezett, a ház faanyagból készült tetőzete mintegy 60 négyzetméteren elégett, megrongálódtak a ház falai, hűtőszekrény, bútorok és ruhaneműk.

Az utóbbi 24 órában 9 személynek nyújtottak elsősegélyt a SMURD egységek.

A RO-Alert rendszeren keresztül 10 figyelmeztető üzenetet küldtek medve jelenléte miatt oroszhegy, Szentábrahám, Fenyéd, Siménfalva és Gyergyócsomafalva lakóinak.

Látogasson el a www.fiipregatit.ro weboldalra, és töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy