Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În atenția fanilor: Trupa Kaláka în concert la Sfântu Gheorghe

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Ansamblul Kaláka va cânta la Sfântu Gheorghe Ansamblul Kaláka va cânta la biserica reformată din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe, pe 17 mai, începând cu ora 18:00.

Biletele se pot procura la fața locului, înainte de concert. Trupa Kaláka a cântat poeziile lui Kányádi Sándor încă de la primul turneu în Transilvania (1981). Piesele care pot fi auzite la spectacol sunt completate cu melodii scrise recent.

„Dacă sănătatea îi permitea, venea și Kányádi Sándor la concerte, spunea poezii, și povestea. Am avut asemenea apariții comune la teatre, festivaluri de cărți, acasă și în străinătate. Poate cea mai memorabilă ocazie afost la Porumbeni, satul natal a lui unchiul Sándor, când în cadrul unui asemenea concert i-am serbat cea de-a optzecea aniversare”– spun membrii grupului Kalaka.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.