Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Tűzeset Gyergyószentmiklós szomszédságában. A tűzoltók órákig harcoltak a lángokkal

 

Ma reggel a gyergyószentmiklósi tűzoltók két csapata (8 altiszt) két tűzoltóautóval vonult a gyergyószentmiklósi erdőalapnál keletkezett tűz végleges eloltására.

Szerda délután a Gyergyószentmiklós közelében található 9-es kilométernél két- három hektár száraz növényzet és erdőkitermelésből származó hulladék gyúlt meg és fennállt a veszély, hogy a tűz átterjed a szomszédos erdőségre.

A gyergyószentmiklósi hivatásos és a környékbeli községek önkéntes tűzoltóinak beavatkozása meggátolta a tűz terjedését, ily módon az csak három fenyő koronáját érintette. Az éjszaka folyamán a gyergyószentmiklósi tűzoltók egy csapata és az erdészet munkatársai felügyelték a terepet annak érdekében, hogy biztosak legyenek, a tűz nem gyullad újra.

A délelőtt folyamán került sor a tűz teljes eloltására, ugyanis a reggel még füstölgött néhány erdőkitermelésből maradt csonk.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük