Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bíztatás a román egységre! Az RMDSZ a keresztek ledöntését és a dormánfalvi polgármester megbüntetését akarja

Constantin Toma dormánfalvi polgármester mellett vagyunk, amellett az ember mellett, aki 52 keresztet és egy emlékművet emeltetett az úzvölgyi temetőben a román hősöknek! Élő pajzsot alkotunk a keresztek körül, ha valaki megpróbálná azokat ledönteni! Egyek vagyunk Constantin Toma körül!

Ez a román ember most az RMDSZ fő célpontja. Az RMDSZ megszakította a szövetséget a kormánypártokkal, az újrafelvétel feltétele a keresztek eltávolítása és a dorménfalvi polgármester megbüntetése. Íme mit nyilatkozott Kelemen Hunor: „Mától az RMDSZ nem támogatja a Kormány egyetlen kezdeményezését vagy intézkedését. Az úzvölgyi temető kérdésének megoldásáig az RMDSZ és a PSD-ALDE együttműködési protokoll okafogyottá vált. Elfogadhatatlannak tartjuk a Kormány hozzáállását és kérjük a hatóságokat, távolítsák el az úzvölgyi katonai temetőben törvénytelenül létesített építményeket (kereszteket és emlékművet) és hivatalból indítsanak eljárást a dormánfalvi polgármester ellen.” tehát Hunor direkt a Kormányhoz szól, nem az igazságszolgáltatáshoz, ami megfigyelendő aspektus, az RMDSZ mentalitására jellemző, hogy a politikum alárendeli az igazságszolgáltatást, az igazságot, és ebben az esetben a történelmet is.

Hőseink nincsenek magukra, a Nemzetért harcoló románok nincsenek magukra! Sose hagyunk faképnél egy igazi románt, aki valóban tesz valamit a Hazájáért. Itt vagyunk!

Istennel előre, Constantin Toma testvér, ne hagyd magad, veled vagyunk, mégpedig sokan!

Mihai Tirnoveanu
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.