Indul a „Székelyföldön barangolva” program

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő Hargita Megyei Nevelési Tanácsadó és Erőforrás Központ meghirdeti a Barangoljunk Székelyföldön elnevezésű programot. Ezáltal a Hargita megye területén működő általános és középiskolák tanulmányi kirándulások, gyárak illetve cégek látogatásához szükséges iskolabuszok által használt üzemanyag visszatérítésére pályázhatnak. . Ha az oktatási egység nem rendelkezik iskolabusszal, kölcsönkérhet egy másik iskolától. A program célja Székelyföld történelmi és kulturális értékeinek megismertetése, valamint a diákok pályaválasztási döntésének támogatása.

A pályázatot postai és elektronikus úton kell benyújtani az alábbi címre: Hargita Megyei Nevelési Tanácsadó és Erőforrás Központ, 530131 Csíkszereda, Mihail Sadoveanu utca 54. szám, valamint a következő e-mail címre: cjrae_hr@yahoo.com. A pályázati felhívás és a pályázati formanyomtatvány (adatlap) letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról. További információt a 0266-317048 telefonszámról lehet kérni.

A pályázati dokumentációk beküldési határideje szeptember 20. A program futamideje szeptember 20. és november 15, a pályázatok értékelése és elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Elszámolási határidő: 2017. november 30.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy