Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Inimă de învingător – polițistul harghitean Andras Csutka, omul cu suflet sensibil și trup de oțel

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

După luni întregi de antrenament și după o zi întreagă la cel mai dificil triathlon, Andras Csutka trecut linia de sosire, ca un adevărat campion.

Campionatul de triathlon distanță lungă X-MEN, desfășurat anul acesta în luna iunie la Oradea, a adunat la start aproximativ 300 de sportivi din 8 țări.

Printre aceștia s-a numărat și polițistul harghitean Andras CSUTKA, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

Om cu inimă de leu, Adi a ales să ignore varianta ușoară și s-a înscris la proba full, ca un adevărat IRON MAN, unde a avut de înfruntat apa îngrozitor de rece la proba de 3,8 km înot, apoi distanța de 180 de kilometri în proba de ciclism și desigur proba de alergare de 42 de kilometri.

 Pentru un om obișnuit până și una singură dintre aceste probe poate fi prea mult, însă Adi le-a finalizat pe toate în aceeași zi, neîntrerupt, una după cealaltă.

Aproape 13 ore, mai exact 12 ore și 49 de minute, i-au trebuit colegului nostru să parcurgă integral solicitantele încercări sportive, cele mai dificile cuprinse în asemenea competiții.

După cum el însuși mărturisește, cel mai temut inamic i-a fost timpul, iar cel mai acerb adversar el însuși, adică partea din sine care părea să cedeze și tindea să abandoneze, însă a învins cronometrul, a finalizat toate probele și s-a autodepășit, demonstrând că se poate.

Felicitări și mulțumiri camarade, pentru noi ești un învingător și un minunat exemplu de voință umană și de performanță sportivă.

Suntem mândri de tine și îți dorim succes în continuare, știm că nu te vei opri!

  • informații furnizate de IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük