Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Keresi a családját! Paradicza Enikőt három éves korában fogadták örökbe Hargita megyéből

 

A soha nem feledett romániai gyermekek oldalon megjelent bejegyzésben egy fiatal lány kér segítséget családja megtalálására. A lány azt állítja, hogy Amerikában él, miután egy Hargita megyei árvaházból örökbe fogadták. Részleteket is közöl esetleges I. fokú rokonairól.

Megtaláltcsalád

Üdvözlet Pennsylvania- ból, AEÁ

Paradicza Enikőnek hívtak, 24 éves vagyok, Székelyudvarhelyen születtem, Hargita megyében, Romániában. A csíkszentmártoni árvaházból vettek örökbe 3 éves koromban. Keresem a biológiai családomat, édesanyám neve Paradicza Edit (sz. 1971-ben), apám Paradicza Ákos (sz. 1965-ben). Felső Sófalva 62 szám alatt laktak, Parajd, Hargita megye. Az adoptálási irataimból kiderül, hogy még van 5 testvérem: Edit, Ákos, Lívia és Róbert, akik a Maros megyei nagyszülőkhöz kerültek. Attila testvérem a maroshévízi gyermekotthonba került. Annyira szeretném megtalálni őket! Kérem, osszák meg bejegyzésemet, hátha a rokonaim is meglátják! Nagyon szépen köszönöm!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.