Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Își caută familia! PARADICZA Eniko din SUA, a fost adoptată la 3 ani din Harghita

Într-o postare pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, o tânără face un apel la internauți pentru  a o ajuta să-și găsească familia. Fata susține că se află în America, după ce a fost adoptată dintr-un orfelinat din Harghita și oferă mai multe deltalii despre cei care i-ar fi rude de gradul I.

#FAMILIAGĂSITĂ
Salutări din Pennsylvania, USA
Numele meu a fost PARADICZA Eniko, am 24 de ani, născută in ODORHEIU-SECUIESC, Județul Harghita, România. Am fost adoptată din orfelinatul SÂNMARTIN la vârsta de 3 ani. Îmi caut familia biologică, numele mamei mele este PARADICZA EDIT (născută in 1971) și tata, PARADICZA Akos (născut în 1965). Adresa lor era în Satul OCNA DE SUS, nr 62, Localitatea PRAID, Județul Harghita. Din documentele mele de adopție mai reiese că am 5 frați, aceștia se numesc: Edit, Akos, Livia și Robert, care au mers să locuiască împreună cu bunicii din județul Mureș. Un alt frate numit Attila, acesta a fost trimis la Casa de Copii din Toplița. Doresc așa de mult să-i găsesc pe toți!! Vă rog mult să DISTRIBUIȚI postarea mea, cu speranța că va fi văzută și de rudele mele! Vă mulțumesc foarte mult!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.