ISU Hargita: A tegnapi nap (2023.08.28) mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

ISU Hargita: A tegnapi nap (2023.08.28) mérlege

A Hargita megyei tűzoltók minden nap szolgálatban vannak, hogy a segítségkérésekre azonnal reagálhassanak! Így az elmúlt 24 órában 9 elsősegélykérést regisztráltak, 9 bajba jutott személynek nyújtottak orvosi segítséget a SMURD mentősök, és az operatív csapatok beavatkoztak egy közúti balesetet követően a DJ 138-as megyei úton, Küküllőkeményfalva közelében.

Ugyanakkor megyénkben a RO-ALERT rendszeren keresztül 8 figyelmeztető üzenetet küldtek a lakosságnak veszélyes állatok (medvék) jelenlétére vonatkozóan, Csíkszereda (2), Fenyéd (2) és Marosfő (2) településeken.

A Hargita megyei tűzoltók továbbra is szolgálatban vannak, hogy a bajba jutott polgárok kérésére azonnal beavatkozzanak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy