ISU Harghita: Bilanțul zilei de ieri (28.08.2023)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii harghiteni sunt la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin! Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 9 solicitări pentru acordarea de prim ajutor, 9  persoane aflate în dificultate fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, iar echipajele operative au fost solicitate să intervină la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe DJ 138, pe raza localității Târnovița.

De asemenea, în perioada de referință, la nivelul județului nostru, au fost transmise mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în municipiul Miercurea Ciuc (2) și localitățile Brădești (2) și Izvorul Mureșului (2).

În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate. 

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

                                                            COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy