ISU Hargita: augusztus 10-én 10 beavatkozás

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A tegnapi, augusztus 10-i nap folyamán a Hargita megyei tűzoltók 10 vészhelyzetet kezeltek. Ezek közül 9 esetben a SMURD csapatai avatkoztak be, és 9 személynek nyújtottak sürgősségi orvosi segítséget.

Az ilyen típusú bevetések mellett a tűzoltóság 1 bevetést hajtott végre tűzmegelőzési intézkedések biztosítása érdekében, egy közúti balesetet követően a maroshévízi Luncani utcában.

A lakosság védelme érdekében 2 figyelmeztető üzenetet küldtek a RO-ALERT rendszeren keresztül veszélyes állatok (medvék) jelenléte miatt Csíkszeredában.

A Hargita megyei katonai tűzoltók továbbra is szolgálatban vannak, hogy hatékonyan kezeljék a vészhelyzeteket és elsősegélyt nyújtsanak a rászorulóknak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy