ISU Harghita: 10 august, 10 intervenții

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul zilei de ieri, 10 august a.c., salvatorii harghiteni au gestionat 10 situații de urgență înregistrate la nivel județean. Dintre acestea, 9 au fost solicitări la care au intervenit echipajele SMURD, care au acordat asistență medicală de urgență pentru 9 persoane.

Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, pompierii au gestionat 1 misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, în urma unui accident rutier produs pe strada Luncani, în municipiul Toplița.

De asemenea, pentru protecția populației, au fost transmise 2 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urs), în municipiul Miercurea Ciuc.

În continuare, echipajele de salvatori harghiteni rămân la datorie pentru gestionarea cu eficiență a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

                                                                                    COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy