ISU Hargita: Az elmúlt 24 óra küldetéseinek mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Augusztus 21-én, hétfőn 10 bajba jutott ember kapott segítséget a SMURD személyzetétől. Ugyanakkor a mentők egy lakás ajtajának kinyitása érdekében intézkedtek Székelyudvarhelyen, és két bevetést hajtottak végre a tűzmegelőzés és az oltási intézkedések biztosítása érdekében, miután közúti baleset történt Gyergyószentmiklóson és Kőrispatakon.

2023.08.21-én, hétfőn 15:00 óra körül a székelyudvarhelyi katonai tűzoltók a székelyudvarhelyi Építők utcában avatkoztak be egy lakás ajtajának kinyitására. A tűzoltók speciális felszerelés segítségével behatoltak a lakásba, ahol a fürdőszobában egy 86 éves, eszméleténél lévő, elesett női személyt találtak, akit a megyei mentőszolgálat átvett, hogy felmérjék az egészségi állapotát.

Ugyanakkor a RO-ALERT rendszeren keresztül 8 figyelmeztető üzenetet küldtek a lakosságnak vadállatok (medvék) jelenléte miatt Felsősófalván, Csíkjenőfalván, Borszéken, Gyergyószentmiklóson.

A Hargita megyei tűzoltók továbbra is szolgálatban vannak, hogy a bajba jutott polgárok kérésére azonnal beavatkozzanak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

                                                          

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy