ISU Hargita: Az elmúlt 4 nap bevetéseinek mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap a Hargita megyei katonai tűzoltók 44 vészhelyzetet kezeltek, ebből 37 SMURD eset volt, 2 tűzoltási beavatkozás, 1 mentés, 3 közúti balesetet követő tűzmegelőzési intézkedést biztosító bevetés, a DE 578-as és a DJ 138-as úton, Csíkszentmárton és Zeteváralja községekben, valamint 1 bevetést fel nem robbant lőszer eltakarítására, Csíkszentmárton községben, a Rugát- tető területén, ahol a pirotechnikai szakemberek fel nem robbant lőszereket találtak és szállítottak el biztonságosan a későbbi megsemmisítés érdekében.

A fenti időszakban 10 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Gyergyócsomafalva, Borszék, Athya, Etéd, Zeteváralja lakóinak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy