ISU Hargita: az utóbbi 24 óra bevetései

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az elmúlt 24 órában a Hargita megyei katonai tűzoltóság 11, a lakosságtól érkezett kérés kezelésén dolgozott, amelyek elsősegélynyújtási intézkedésekből, Csíkszeredában egy szeméttelepen keletkezett tűz oltásából, valamint Csíkrákos településen egy közúti balesetet követő tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedésekből álltak.

Két személy szorult elsősegélynyújtásra egy közúti baleset következtében, amely ma reggel történt a D.E. 578-as úton, Csíkrákos településen. A helyszínre a csíkszeredai katonai tűzoltók érkeztek ki, egy műszaki mentőmodullal felszerelt tűzoltóautóval, egy SMURD mentőautóval és a megyei mentőszolgálat egy mentőautója. A közúti eseményben egy személygépkocsi volt érintett, az ütközés következtében két könnyebben sérült, eszméleténél lévő személyt találtak, akiket a helyszínen megfigyeltek. Ezt követően az orvosi vizsgálatot követően mindkét személyt a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállították szakorvosi ellátásra. A katonai tűzoltók tűzmegelőzési és oltási intézkedéseket is végeztek.

Ugyancsak az elmúlt 24 órában 6 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Csíkszereda, Marosfő és Maroshévíz lakóinak.

Az operatív csapatok továbbra i készenlétben vannak a vészhelyzetek hatékony kezelésére és elsősegélynyújtásra.

Keresse fel a www.fiipregatit.ro weboldalt, és/vagy töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy