ISU Hargita: Az utóbbi 48 óra (július 1-2) operatív naplója

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az elmúlt két napban, folyó év július 1-jén és 2-án a Hargita megyei katonai tűzoltók19 vészhelyzetet kezeltek. Ezek a bevetések a helyzetek széles skáláját érintették, a tűzesetektől kezdve a sürgősségi egészségügyi segítségnyújtáson át más típusú beavatkozásokig, amelyek azonnali reagálást igényeltek kollégáinktól.

A tűzoltók által végrehajtott beavatkozások legnagyobb részét az elsősegélynyújtási esetek tették ki, ahol a SMURD személyzete 16 bajba jutott embernek nyújtott orvosi segítséget.

Az elmúlt 48 órában, ezekkel a bevetésekkel egy időben a beavatkozó személyzet azonnal kezelt egy tűzesetet, valamint 2 másik, a közösséget támogató beavatkozásuk is volt: a DN 12-es úton, a Madéfalván történt közúti balesetet követő tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedések biztosítására irányuló bevetés, valamint a gyergyószentmiklósi Szabadság téren lévő terület biztosítását/ellenőrzését célzó bevetés, ahol egy teherautó elszakította az optikai kábeleket (távközlés).

A Hargita megyei tűzoltók továbbra is készenlétben vannak a nap 24 órájában, a hét minden egyes napján a vészhelyzetek operatív kezelése érdekében, továbbá segítséget nyújtani a bajbajutott személyek részére.

Ne feledjék! A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információs a https://fiipregatit.ro platformon találhatók.

  • ISU Hargita, Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy