VIII. Csíkszeredai Kórháznapok

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház 2024. július 4-7. között rendezi meg a VIII. Kórháznapokat.

A rendezvény a Sapientia Egyetemmel, a Hargita Területi Orvosi Kollégiummal, a Hargita Megyei Fogorvosi Kollégiummal, a Romániai Orvosi Asszisztensek és Szülésznők Kamarája, és Hargita Megye Tanácsával közösen valósul meg.

„Célunk, hogy idén is szakmai fórumot biztosítsunk a térség orvosai számára, ahol az egyetemi központok professzorai és a kórházi orvosok orvosi újdonságokat mutatnak be, az ápolók pedig a mindennapi ápolási gyakorlatban alkalmazható ismereteket kapnak” – mondta Dr. Konrád Judit, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház megyei igazgatója.

A konferencia során tudományos előadásokra, műhelymunkákra, tapasztalatcserére kerül sor, a nyugdíjas dolgozókról is megemlékeznek, és az egészségügyben dolgozók számára istentiszteletet is tartanak. Több mint 120 előadót várnak. Az ápolóknak szentelt napon a tudományos előadások mellett nyereményekkel járó vetélkedőt is szerveznek, ahol a szakmai tudást tesztelik.

A rendezvény programja itt elérhető.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy