Itt a lehetőség arra, hogy egyike legyél a megmentőknek! Válaszd a tűzoltói munkakört!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Érettségiztél és szeretnél egy kihívásokkal teli területen dolgozni? Azon gondolkodsz, hogy milyen szakmát válasszál? Válaszd a tűzoltó mesterséget! Csatlakozz a mentőcsapathoz!

Ha szeretnél a megmentők csapatának tagja lenni, jelentkezhetsz a Boldești „Pavel Zăgănescu” Tűzoltó és Polgári Védelmi Iskola 300 helyének egyikére.

A Hargita Megyei „Olt” Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége „felvételi vizsgára jelentkezőket toboroz a Boldești „Pavel Zăgănescu” Tűzoltó és Polgári Védelmi Alakulatba, amely a Belügyminisztérium tűzoltó altisztek és közigazgatási altisztek alapképzésére szolgáló középfokú oktatási intézménye.

A feltételeknek és kritériumoknak megfelelő személyek 2023. október 18. és november 5. között (beleértve a szombati és vasárnapi napokat is) kizárólag elektronikus formában nyújthatják be pályázatukat a ru.hr@igsu.ro e-mail címen.

A jelentkezési űrlapot, amely letölthető a MAI hivatalos honlapjáról (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/) vagy az IGSU honlapjáról (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere) vagy az ISU Hargita honlapjáról (https://www.isuharghita.ro/cariera/admitere), a jelöltnek olvashatóan kitöltve, aláírva és kizárólag elektronikus formában, a ru.hr@igsu.ro e-mail címre kell elküldenie a mai naptól, október 18-tól 2023. november 05. vasárnapig.

A felvételi eljárással kapcsolatos részletek, a jelentkezési lap kitöltéséhez szükséges formanyomtatványok és dokumentumok, valamint egyéb érdekes információk az IGSU (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere), a Boldesti „Pavel Zăgănescu” Tűzoltó Altisztképző Iskola (www.scoaladepompieri.ro) és az „Olt” Hargita Megyei Rendkívüli Helyzetek Felügyelősége (www.isuharghita.ro) honlapján találhatók.

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy