A tűzvédelmi/polgári védelmi jóváhagyás/engedély megszerzéséhez szükséges dokumentációt kizárólag online kell benyújtani

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024 első napjától a tűzvédelmi/polgári védelmi engedély/jóváhagyás megszerzéséhez szükséges dokumentációt kizárólag online kell benyújtani.

Figyelembe véve a központi és helyi közigazgatás szintjén a közigazgatási eljárások egyszerűsítését célzó intézkedések megállapításáról szóló 2016. június 28-i 41. sz. sürgősségi kormányrendelet 8. és 9. cikkét és későbbi módosításait, 2024.01.01-től kezdődően a tűzvédelemmel és polgári védelemmel kapcsolatos jóváhagyási/engedélyezési dokumentumok benyújtása és elemzése kizárólag online történik.

A Hargita Megyei „Olt” Sürgősségi Esetek Felügyelősége tájékoztatja az intézményeket, gazdasági szereplőket, a megye közigazgatási-területi egységeit és a magánszemélyeket, hogy 2024. január első napjától a tűzvédelemmel/polgári védelemmel kapcsolatos jóváhagyás/engedélyezés terén a kérelmeket KIZÁRÓLAG ELEKTRONIKUS FORMÁBAN, pdf. vagy word formátumban, a kedvezményezettek vagy a tervezők/ellenőrzők/igazolt műszaki szakértők elektronikus aláírásával ellátva, az [email protected] e-mail címre kell benyújtani.

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy