Ittas, jogosítvány nélküli sofőr okozott balesetet Parajdon

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. március 17-én, 20:00 óra körül a székelyudvarhelyi rendőrség rendőreit a 112-es egységes segélyhívó számon keresztül értesítették egy közúti balesetről Parajd községben.

„A helyszínre érkező rendőrök által végzett első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 53 éves alsósófalvi férfi, miközben a lakóhelyén közlekedett egy személygépkocsival, nekiment egy épület előtt parkoló járműnek, és az ütközés után a szóban forgó épület kerítésének csapódott.

A sofőr és egy 49 éves férfi, aki az autó utasa volt, sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították őket.

A sofőrön végzett alkoholszondás tesztet követően 0,89 mg/l tiszta alkohol értéket mértek a leheletében, és a rendőrök által végzett ellenőrzések eredményeként az is kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen járműkategóriára” – számolt be a Hargita megyei rendőrség.

Az idézett forrás szerint bűnügyi eljárás indult ellene ittas járművezetés, jogosítvány nélküli járművezetés és gondatlanságból okozott testi sértés miatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy