Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Județul Harghita, din nou sub Cod Galben de vânt puternic

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat atenționările de vreme rea valabile în Harghita și în țară.  Până la ora 20:00, se vor semnala intensificări ale vântului, iar la munte va ninge slab.

Interval de valabilitate: 01 decembrie, ora 10 – 01 decembrie, ora 20
Fenomene vizate: intensificări ale vântului

În intervalul menționat, vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a zonei de munte, cu viteze în general de 60…80 km/h spulberând zăpada. În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși temporar 90…110 km/h. Pe arii restrânse va mai ninge slab.

Notă: Intensificări temporare ale vântului se vor semnala local și în centrul, estul și sudul teritoriului, cu viteze de 50…65 km/h.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.