Június 15-től „Románia újrahasznosít”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Június 15-től, hétfőtől újra lehetőség van leadni a használt elektronikai cikkeket és a kimerült elemeket az Environ Egyesület és az Országos Elem-újrahasznosító Rendszer Egyesület által szervezett „Románia újrahasznosít” kampány keretében.

Az ötödik kiadást megért kampány a helyi hatóságokkal együttműködésben valósul meg és célja az elektronikus hulladékok és elemek szelektív gyűjtésének fontosságára és veszélyes hulladékként való kezelésére felhívni a lakosság figyelmét.

A 2018-ban indított kampány egyik kiadástól a másikig egy országosan funkcionálissá vált, melynek során többezer lakos adott le 400 tonna használt elektromos készüléket és elemeket. Románia célkitűzése 2020-ban 45% elektromos hulladék és használt elem begyűjtése.

Az ötödik kiadásra június 15- november 15 között kerül sor. A hivatalos szabályzat és országos ütemterv megtalálható a www.reciclamimpreuna.ro/romania-recicleaza oldalon.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy