Keresztény anyákról és nagyszüleinkről. A gyerekkorukról és a mi gyerekkorunkról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

„Az Idősek tiszteletének éve” országos projekt keretében megvalósuló tevékenység- a Calimanel Ortodox Egyházközséggel és a „Sf. Ilie” Általánso Iskolával közösen.

Harmadik alkalommal látogattak el az V. és VIII. osztályos tanulók a „A Keresztény Anya” nevet viselő Szociális Központba. Cătinean Petru atya megosztotta velünk, hogy a március 25-i Angyali üdvözlet ünnepe tisztelgés a keresztény anya előtt, és hogy az anya milyen fontos szerepet tölt be életünkben: ő a minden, egyedülálló, különleges, megvéd, ő….

A diákok az idősekkel közösen végeztek tevékenységet, örülve a felnőttek tapasztalatának és a fiatalság elsöprő erejének!

G.úr, a Szociális Központ lakója mesélt gyermekkoráról és diákéletéről az 1960-as-1970-es évekből, a diákokat érdekelte, hogy milyenek voltak akkoriban a gyerekek, milyen őrült dolgokat műveltek és mit játszottak, az átélt körülményeket és nehézségeket. Különleges nap volt, sok emlékkel!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy