Kiszállt a DNA Hargita megyébe

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság marosvásárhelyi területi osztálya vizsgálatokat folytat egy olyan ügyben, ahol felmerült a korrupció, adócsalás és pénzmosás gyanúja az Európai Uniós költségvetésből származó pénzalappal kapcsolatosan.

2016 március 2-án házkutatásokat tartanak 31 helyszínen,Maros,Kolozs,Hargita és Brassó megyékben.Ezek közül egy közintézmény, a többi kereskedelmi társaságok székhelye, illetve magánszemélyek lakásai.

Az ügyészek munkáját a Csendőrség Különleges alakulata és a marosvásárhelyi Csendőrségi bevetési csoport támogatja

Szerdán a DNA egy gyulakutai céghez szállt ki, melynek tevékenysége afrikai harcsatenyésztés. A tenyészdét uniós finanszírozással építették és mint a cég tulajdonosa, Gálfalvy Zoltán az Agerpres hírügynökségnek elmondta ,számos dokumentumot vittek el az ügyészek a cég székhelyéről, egyéb kommentárt nem fűzött az eseményekhez.

A gyulakutai farm „Az afrikai harcsa szuperintenzív nevelése és gyulakután való feldolgozása”elnevezésű uniós pályázattal épült,10.253.501,93 lej vissza nem térítendő támogatásból.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy