Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Közlemény: S.C. GREENGOLD VALUE FOREST S.R.L.

S.C. GREENGOLD VALUE FOREST S.R.L. értesíti az érdekelteket, hogy Maroshévíz és Borszék adminisztratív területén az U.P. XIV Secu üzemosztály erdészeti üzemtervét, a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség a környezetre és a természetre jelentős hatást nem gyakorló stratégiai tervek közé sorolta, melyek esetében nem szükséges, környezeti- és természeti hatásvizsgálat elkészítése.

A döntés alapjául szolgáló ügycsomó megtekinthető a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, hétfő – csütörtök 800-1630 óra között, pénteken 800-1400 óra között.

Az érintettek észrevételeiket e döntéssel kapcsolatosan a hirdetés megjelenésétől számított 10 napon belül nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt; Tel: 0266 – 312454; 0266 – 371313; fax:0266 – 310041. A döntés tervezete megtalálható az Ügynökség internetes oldalán: apmhr.anpm.ro/Reglementări/Avizul de mediu.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük