Közúti események Hargita megye útjain (október 30, hétfő)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 október 30-án 11 óra 30 perc körül egy 23 éves csíkszentmihályi férfi személygépkocsi vezetése közben Csíkszereda egyik utcájában nem tartotta be a megfelelő távolságot az előtte haladó, 49 éves Neamț megyei nő által vezetett személygépkocsitól, és nekiütközött.

Az esemény következtében a nő testi sérüléseket szenvedett, őt kezelésre kórházba szállították.

A két sofőr egyike sem volt ittas az esemény idején.

Ugyanezen a napon 13 óra 30 perc körül egy 22 éves gyergyóditrói nő személygépkocsi vezetése közben a D.E.578-as úton Gyergyószentmiklós felé haladva a gyanú szerint megelőzött egy egy 42 éves csíkmadarasi férfi által vezetett kisteherautót, nekiütközött, ezután az úttesten kívülre borult.

A fiatal nő testi sérüléseket szenvedett, kezelésre kórházba szállították.

A két sofőrt alkoholszondával ellenőrizték, a rögzített eredmény nulla.

Ugyanezen a napon 18 óra körül egy 80 éves csíkszeredai férfi személygépkocsi vezetése közben a D.E.578-as úton, lakóhelyéről Sepsiszentgyörgy felé tartva, a nyomozás végén megállapítandó okok és körülmények miatt egy személygépkocsinak ütközött, amelyet egy 74 éves Kovászna megyei férfi vezetett.

A Kovászna megyei sofőr és egy 74 éves nő, az általa vezetett autó utasa testi sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

Az eseményben részt vevő két sofőrt az alkoholszondával tesztelték, az eredmény nulla.

A rendőrség folytatja a nyomozást az események pontos okainak és körülményeinek feltárására.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy