Lopással gyanúsított nőt azonosítottak és javakat szereztek vissza a rendőrök Csíkszeredában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Folyó év február 27-én a csíkszeredai rendőrségnek sikerült visszaszereznie az ellopott tárgyakat és azonosítani a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyt, miután egy 40 éves férfi bejelentést tett, miszerint egy ismeretlen nő 10.000 lej értékben lopott el pénzt és egy mobiltelefont, miután meghívta őt csíkszeredai otthonába.

„A bűnügyi nyomozócsoportok alapos ellenőrzést végeztek, és felkutatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított nőt, akinél a 9600 lejes összeget és a szóban forgó mobiltelefont megtalálták. A 39 éves csíkszeredai nőnél egy 400 lej értékű vásárlási utalványt is találtak. A megtalált javakat visszaszolgáltatták a károsított félnek” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

A rendőrök emlékeztetnek az óvatosság fontosságára, és tanácsokat adnak az ilyen kellemetlen incidensek elkerülése érdekében:

Óvakodjon attól, hogy olyan emberekre bízza a tulajdonát, akiket nem ismer, vagy akikkel csak nemrég találkozott.

  1. Kerülje, hogy ismeretlen személyeknek adjon információt otthonáról vagy vagyontárgyairól.
  2. Ne hagyjon egyedül idegeneket az otthonában, különösen, ha nem ismeri őket.
  3. Győződjön meg róla, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak, amikor elmegy otthonról.
  4. Ha valakinek a szándékaira gyanakszik, azonnal hívja a 112-es segélyhívószámot.

A rendőrök arra biztatják a polgárokat, hogy legyenek éberek, és azonnal jelentsenek minden gyanús tettet vagy bűncselekményt, hogy segítsenek a közösség biztonságának megőrzésében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy