Femeie bănuită de furt identificată și bunuri recuperate, în Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În data de 27 februarie a.c. Poliția municipiului Miercurea Ciuc a reușit să recupereze bunurile sustrase și să identifice persoana bănuită de comiterea faptei, în urma unei sesizări primite de la un bărbat de 40 de ani, despre faptul că o femeie necunoscută i-a sustras suma de 10.000 de lei și un telefon mobil, după ce a invitat-o în locuința sa din Miercurea-Ciuc.

Echipele de investigații criminale au desfășurat verificări amănunțite și au depistat femeia bănuită de comiterea faptei, asupra căreia au fost găsite suma de 9600 lei și telefonul mobil în cauză. De asemenea, asupra acesteia, în vârstă de 39 de ani, din Miercurea Ciuc, s-a găsit un bon de cumpărături în valoare de 400 de lei. Bunurile găsite au fost restituite persoanei vătămate.”, informează IPJ Harghita.

Polițiștii reamintesc importanța precauției și oferă sfaturi preventive pentru evitarea unor astfel de incidente neplăcute:

  1. Fii precaut în a încredința bunurile tale persoanelor necunoscute sau pe care le-ai cunoscut recent.
  2. Evită să oferi informații despre locuința sau bunurile tale unor persoane pe care nu le cunoști.
  3. Nu lăsa persoane străine singure în locuința ta, mai ales dacă nu le cunoști bine.
  4. Asigură-te că ușile și ferestrele sunt încuiate când pleci de acasă.
  5. În cazul în care ai suspiciuni cu privire la intențiile unei persoane, apelează imediat 112.

Polițiștii încurajează cetățenii să fie vigilenți și să anunțe imediat orice activitate suspectă sau infracțională pentru a contribui la menținerea siguranței comunității.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy