Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A csíkszeredai és székelyudvarhelyi ENEL üzletek 2023 április 14-17 között zárva tartanak

 

A brassói, csíkszeredai, sepsiszentgyörgyi és marosvásárhelyi Enel üzletek 2023 április 14-17 között, hivatalos munkaszüneti napokon zárva tartanak. A call center szolgáltatás ezeken a napokon csak index továbbításra, számla és egyenleg adatok lekérdezésére lesz elérhető.

A többi napon a megszokott órarend szerint dolgoznak.

A legtöbb művelet digitális csatornákon keresztül is elvégezhető, és nem igényel személyes megjelenést az Enel üzletekbe. Ezért arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy továbbra is használják digitális számlafogadási és fizetési lehetőségeiket, valamint az online szerződéskötést.

Így az ügyfeleknek két egyszerű lehetőségük van az elektronikus számla kézhezvételére, annak kiállítását követően: e-mailben vagy sms-ben, vagy választhatják a számla másolatának letöltését innen.

Az Enel tanácsadójával az alábbi telefonszámokon lehet kapcsolatba lépni: 021.9977 (normál tarifával, Romániából hívható) vagy 0040.372.436.436 (külföldről hívható szám), nyitvatartási időben, illetve H-P: 8:00 – 20:00; szombat: 8:00-13:00. Ezeken a számokon számlákkal, egyenleggel, szerződéssel kapcsolatos információk találhatók, szolgáltatások, például elektronikus számla és egyebek aktiválhatók.

Ezenkívül az ügyfelek választhatják a MyEnel alkalmazás használatát, amely egyszerűen aktiválható akár online, a my.enel.ro oldalon, akár ingyenes mobiltelefon-alkalmazás letöltésével az App Store vagy a Google Play áruházból.

Enel Romania Sajtóirodája
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.