Márciuska a csendőröknél

0

Articol disponibil în: Magyar Română

12512559_1542836712712430_8491441998531809501_nA román csendőrség az intézmény Facebook oldalán közzétett egy videót, amelyben a csendőrök az életükben fontos szerepet játszó nőknek segítenek a házimunkában.

A klipben több csendőr szerepel amint vasal,mosogat, porszívózik vagy éppen feltörli a padlót kedvese, felesége, édesanyja vagy lánya iránt érzett tiszteletből, majd egy vörös rózsát nyújt át Márciuska napjára.

„Ma, Márciuska napján a hölgyek újszerű ajándékokban részesülnek! Kérjük nézzék meg videónkat. Március elseje alkalmával mindenkinek szép tavaszkezdést kívánunk!” -ez az üzenet kísérte a közösségi oldalra kifüggesztett videót, amelyet már több ezren megnéztek és megosztottak.

A videó a Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség oldalán is megtalálható,a következő üzenettel: ”A megyei Csendőrfelügyelőség férfi tagjai magukra ismernek ebben a videóban. Kedves Hölgyek tiszteljük és szeretjük Önöket”.

Forrás:agerpres.ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy