Megyei utak karbantartása

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Hargita Megye Tanácsa a megyei utak nyári karbantartásának részeként jövő héten elkezdi a forgalombiztonsági elemek- szalagkorlát, táblák, kilométerkövek cseréjét-javítását.

Ezért a továbbiakban felsorolt utak egyes szakaszain útlezárásra vagy torlódásra lehet számítani: 123 (Csíkszentsimon– Csíkszentmárton), 123B (Csíkszentmárton–Bánkfalva– Mindszent– Csíkszereda), 121G (Kászonaltíz község), 113B (Lázárfalva), 123C (Akó-kapu–Pottyond), 137 (Székelyudvarhely– Székelykeresztúr), 131 (Felsőboldogfalva– Oklánd), 138 (Fenyéd– Tekerőpatak). A megyei tanács a lakosság megértését és türelmét kéri.

Incze Csongor, Hargita Megye Tanácsának alelnöke reményének adott hangot, hogy a mostani cég, amely sok hasonló munkálatot végzett el, és nagy tapasztalattal rendelkezik a területen, megbízható lesz, és időben befejezi a munkálatokat, hiszen nagyon sok bosszúságot és pluszmunkát okozott az előző cég, amely nem végezte el a leszerződött munkát, és végül szerződést kellett bontani vele.

Borboly Csaba megyeelnök elégedettségét fejezte ki, amiért elkezdődtek a munkálatok, ugyanakkor kéri a lakosságot, hogy ne rongálja a forgalombiztonsági elemeket, hiszen az autósok és mindannyiunk biztonsága érdekében helyezik ki azokat.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy