Korrupcióellenes Igazgatóság- 11 év tevékenység

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Belügyminisztérium keretében működő Korrupcióellenes Igazgatóság, mint a belügyminisztérium személyzete körében előforduló korrupciós esetek megelőzésére szakosodott struktúra, május 30- án ünnepli megalakulásának 11. évfordulóját.

A 11 évet felölelő korrupció elleni küzdelemben intézményünk rengeteget fejlődött úgy a megelőzés terén, mint a korrupciós esetek leküzdésében, megerősítve intézményi szerepét. A korrupció megelőzése elsődleges kérdés, kiképző és tájékoztató tevékenységben valósul meg személyzetünk és a civil társadalom körében, azzal a határozott céllal, hogy az emberek gondolkodása egészében megváltozzon. Minden tevékenységén keresztül a Korrupcióellenes Igazgatóság a törvényességet, feddhetetlenséget, becsületességet és szakszerűséget állítja mércéül saját személyzete és a Belügyminisztérium alkalmazottai elé.

Az észlelt korrupciós esetek bejelentésére a 0800.806.806 zöld vonal áll a polgárok rendelkezésére. Helyi szinten a Korrupcióellenes Igazgatóságot a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat képviseli, székhelye Csíkszeredában, a Tudor Vladimirescu utca 34- 36 szám alatt található, tel/fax 0266310280.

Azon Hargita megyei lakosok, akik állást akarnak foglalni a korrupció ellen, megtehetik a 0800.806.806 ingyenes telefonszámon, a harghita.dga@mai,gov.ro e- mail címen vagy közvetlenül a fent említett megyei iroda székhelyén.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy