Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Kis Egyesülés- a nemzeti szimbólumok tisztelete és elismerése”

 

„Kis Egyesülés- a nemzeti szimbólumok tisztelete és elismerése” jelszó alatt szervezte meg a gyergyószentmiklósi „Iuvenes et senes” Egyesület a Kis Egyesülés 159. évfordulójához kötődő polgári rendezvényét. A tevékenységet támogatta Hargita Megye Prefektusi Hivatala, a gyergyószentmiklósi „Sf. Nicolae” Elméleti Líceum, illetve megáldotta a Kovászna és Hargita Megyei Ortodox Püspökség.

A gyergyószentmiklósi Csendőrtovábbképző Központ néhány tagja, köztük Blaga Radu ezredes, parancsnokhelyettes is részt vettek gyermekeikkel, több gyergyószentmiklósi lakossal közösen az ünnepi rendezvényen. A résztvevők néhány minőségi órát töltöttek együtt, közben nemzeti szimbólumokkal ellátott kézműves tárgyakat barkácsoltak a csíkszeredai „Sezatoare la Miercurea Ciuc” egyesület tagjainak vezetésével. Közben énekeltek és folkzenét hallgattak. A tevékenység az Egyesülés Hórájával ért véget.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.