Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csíkszereda: Folytatódik a higiéniai csomagok szétosztása

Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Szociális Igazgatósága tájékoztatja a szociális támogatásban, a családi pótlékban részesülőket, valamint az I. és II. fokozatú fogyatékossági besorolással rendelkező személyeket, hogy az Európai Unió által biztosított higiéniai segélycsomagok átadása folytatódik. A csomag átvehető a Multiidea Kft. Hargita út 60/bis szám alatti raktárában hétfőn, kedden és szerdán 11.00–14.00 óra között.

A csomag fogkefét, fogkrémet, folyékony szappant, gyermekeknek és felnőtteknek való sampont, valamint mosószert tartalmaz.

A továbbiakban is rendelkezésre álló csomagokból tehát az I. és II. fokozatú fogyatékossági besorolással rendelkezők is részesülhetnek, és esetükben nem csak a jogosult veheti át a csomagot. Ugyanakkor kizáró jelleggel szükség van az érvényes fogyatékossági besorolást igazoló bizonylat, valamint az érvényes személyi igazolvány felmutatására.

A szociális segélyben, illetve a családi pótlékban részesülők esetében is az a személy veheti át a csomagot a maga és a családtagjai számára, aki kérvényezés után jogosulttá vált erre. Átvételkor szükséges az érvényes személyi igazolvány felmutatása.

Bővebb információért a Szociális Igazgatósághoz fordulhatnak e-mailen (social@szereda.ro) vagy a 0266-315120/115-ös telefonszámon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.