Miért nem jó, ha a nagytestű kutyák az utcán szabadon járkálnak

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sokan nem képesek igazán felfogni, hogy egy közép- vagy nagytermetű kutya milyen kegyetlenségre képes. Általában a kutya az ember „legjobb barátja”. Őrzi éjjel a parkolókat, dörgölőzik, mikor enni kap, barátságos és az esetek többségében hűséges, ám épp az a néhány kivétel a valóságos gyilkológép.

Bizonyos helyzetekben az aranyos kóbor kutya, amely egy agresszív kutyafajta kereszteződéséből jött létre, vadabb tud lenni, mint egy tigris vagy oroszlán. Kegyetlen kitartása, amellyel kutyatársát vagy egy embert megtámad, felülmúlja képzeletünket. Ilyen agresszív támadás esetén semmilyen módszerrel nem lehet a támadó kutyát megfékezni. Ütlegelés, elektromos áram, könnyfakasztó spray semmi nem használ. Míg meg nem öli áldozatát nem hagyja abba a támadást.

Hogy saját szemükkel meggyőződjenek a fenti állításról, nézzék meg az alábbi képanyagot. Csak így fogják megérteni, hogy egy agresszív génekkel rendelkező kutya akármikor gyilkológéppé válhat.

Figyelem!- Erős érzelmi hatást kiváltó jelenetek következnek!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy