Mire figyeljünk, amikor kapszulás kávégépet vásárolunk?

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A kávékészítés igazi művészet, és ahhoz, hogy kiváló eszpresszót kapjunk, rendelkezni kell a szükséges géppel. Számos ilyen kávéfőző modell létezik, de úgy tűnik, hogy az utóbbi időben egyre népszerűbbek a kapszulás kávéfőzők.

Tehát ha ébredéskor a legjobb kávét szeretné élvezni, kapszulás kávégépre van szüksége.

Modern, praktikus és gyors készülékek.

A gép kiválasztásakor milyen kritériumokat kell szem előtt tartani?

Kapszulás kávéfőzők széles választéka található a piacon, mindegyik nagyon modern. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kritériumokat, amelyeket figyelembe kell venni a választás során:

-A kifolyók száma: ha egyedül él, egy is elég. Ha párban élnek, praktikusabb lesz a két kifolyóval felszerelt modell.

-Zajszint: válasszon csendes gépet, hogy ne ébressze fel az egész házat vagy háztömböt, ha korán kel.

– Jellemzők: időzítő, ütemező, állítható pohártartó, érintőképernyő, tisztító riasztó rendszer, mészkő elleni technológia, egy vagy két csésze elhelyezési lehetőség.

– Víztartály kapacitása. A nagyobb tartály lehetővé teszi, hogy több kávét főzzön anélkül, hogy többször kellene újratöltenie.

-A kifolyó alá kerülő pohár magassága.

-Energiafogyasztás: gazdasági és ökológiai okokból fontos szempont. Azt is ellenőrizze, hogy a készülék nem fogyaszt semmit készenléti módban.

– Dizájn: ha fontos önnek az esztétika, válasszon ergonomikus, elegáns megjelenésű modellt. Egyes modellek kompaktabbak és nagyon jól illeszkednek a kisebb konyhákba. Választhat olyan készülékmodellt is, amely összhangban van a konyha stílusával vagy kialakításával.

-Kompatibilis kapszulák: egy adott eszköz kiválasztása korlátozhatja a lehetőségeket. Egyes ízeket csak egy bizonyos típusú kávéfőzőhöz terveztek. Biztos lehet benne azonban, hogy a választott eszpresszógéptől függetlenül az ízek széles választéka áll majd rendelkezésére.

Mi a várható költségvetés?

Egyes kapszulás kávéfőzők árai rendkívül változatosak lehetnek, 150 lejtől indulhatnak és elérhetik a 3000 lejt is, a legmenőbb vagy legjobb funkcionalitással rendelkező, nagy teljesítményű gépek esetében. A készülék ára mellett jó dolog a készülékkel kompatibilis kapszulák árait is tanulmányozni.

Kávékapszula: előnyei

A kapszulás kávéfőző a kávé szerelmeseinek egyik nélkülözhetetlen reggelizőeszköze. Valójában az ilyen típusú eszközöknek számos pozitívuma van:

  • Lehetővé teszi, hogy megfelelő hőmérsékleten krémes és erős kávét kapjunk.
  • Könnyű kezelhetősége és végrehajtási sebessége tetszeni fog a sietőknek. Tetszés szerint készíthet egy hosszú vagy rövid eszpresszót.
  • Halkabb, mint a többi kávédarálóval rendelkező kávégép.
  • Ultrakompakt mérete ideális kis konyhákhoz és forgalmas munkalapokhoz.
  • Könnyen tisztítható.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy