Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nereguli mari prin magazinele din Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Sancțiuni de peste 90.000 de lei aplicate și bunuri de aproximativ 9.000 de lei confiscate de polițiștii harghiteni, cu 24 de ore înainte de Paști.

În continuarea activităților planului de acțiune elaborat de Inspectoratul General al Poliției Române și aplicat la nivel teritorial, polițiștii harghiteni au desfășurat acțiuni specifice, pe raza întregului județ, cu scopul de a preveni și combate actele ilicite de comerț, în special a celor cu alimente perisabile și produse din carne, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Harghita.

În cadrul activităților ultimei zile au fost verificate încă 14 societăți comerciale de profil, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 91.500 de lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, 49 kg carne de pui și de porc, 18 kg legume și fructe, 3,5 litri băuturi spirtoase și 320 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Totodată, au fost identificați și ridicați în vederea confiscării 1.167 de lei, bani care nu au fost introduși în casa de marcat fiscală.

Polițiștii harghiteni continuă să acționeze și să vegheze la respectarea legalității, în toate domeniile, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și pentru întărirea sentimentului de siguranță în comunitate.

  • IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.