Nyolc beavatkozásuk volt a Hargita megyei tűzoltóknak hétfőn, augusztus 8-án

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Az elmúlt 24 órában lakossági kérésre 8 esetben avatkoztak be a Hargita megyei katonai tűzoltók, 7 esetben egészségügyi elsősegélyt nyújtottak a SMURD egységek.

Tegnap 13 óra 45 perckor a balánbányai tűzoltókat egy kigyulladt személyautóhoz riasztották. A helyszínre érkező tűzoltók lokalizálták a tüzet és operatívan eloltották azt, megakadályozva, hogy a lángok az egész autóra átterjedjenek. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Az utóbbi 24 órában két Ro-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Homoródfürdőre, hármat pedig rossz időjárás miatt Fehér, Brassó, Hargita, Maros és Szeben megyékbe.

Küldetéseikkel egyidőben a Hargita megyei katonai tűzoltók a határmenti hatóságok és az ukrajnai menekültek támogatásában is részt vesznek.

A megye katonai tűzoltói készenlétben állnak a vészhelyzetek megoldására és szakavatott elsősegélynyújtásra a bajbajutott személyek számára.

A vészhelyzetben történő viselkedéssel kapcsolatos információk a https://fiipregatit.ro platformon érhetők el.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy