Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Közös platform pályázók és projektfejlesztők számára

  • A fiatalok és a vállalkozók támogatása egy teljes és szükséges információkat tartalmazó adatbázison keresztül történik.

Hargita Megye Tanácsa a megye gazdasági fejlődése iránt érdeklődőket szólítja meg, akik nyitottak a támogatási lehetőségek igénybevételére, projektírásban és -fejlesztésben tapasztalattal rendelkeznek.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg

Az intézmény célja, hogy kapcsolatot létesítsen a pályázatírók és azon személyek, illetve szervezetek között, akik pályázni szeretnének a különböző finanszírozási lehetőségekre.

A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni a https://adehar.ro/hu/felh%C3%ADv%C3%A1s linkre kattintva, amely legkésőbb november 26-ig beküldendő a  tokeszegedizsuzsa@hargitamegye.ro e-mail címre.

Egy projekt elkészítése időt, energiát, de szakmai tapasztalatot is igényel. Ebben az összefüggésben nagyon fontos egy közös platform létrehozása a pályázók és a projektfejlesztők számára.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.