Országos képességfelmérő vizsga 2024- matematika

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Június 27-én, csütörtökön a nyolcadikos diákok matematikából vizsgáztak. A 2588 diáknak két óra állt rendelkezésére a teszt megoldására. Az első vizsgához hasonlóan 58 diák hiányzott. Senkit nem raktak ki a vizsgáról.

Az első eredményeket 2024. július 3-án, szerdán 14:00 óráig (a vizsgaközpontokban) hirdetik ki, az általános adatvédelmi rendeletnek megfelelően.

A fellebbezéseket július 3-án (16:00 és 19:00 óra között) és július 4-én (08:00 és 12:00 óra között) lehet benyújtani a vizsgaközpontokban vagy elektronikus úton. A fellebbezést benyújtó/továbbító diákoknak ki kell tölteniük, alá kell írniuk és be kell nyújtaniuk/továbbítaniuk egy szabványos nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy tudatában vannak annak, hogy a fellebbezés eredményét követően adott esetben az eredeti jegyet felfelé vagy lefelé módosíthatják. A dokumentumokat a kiskorú tanulók szüleinek/törvényes képviselőinek is alá kell írniuk. A végleges eredményeket 2024. július 9-én, kedden teszik közzé.

Az utolsó írásbeli vizsgára (anyanyelv és irodalom) június 28-án, pénteken kerül sor, amelyre 2258 beiratkozott Hargita megyei diákot várnak.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy